Produkten 

 

        

 

 Openingstijden:
 

 dinsdag t/m vrijdag

 8.00 - 17.30 uur
 

 zaterdag
 8.00 - 16.00 uur

 

rundvlees

 


Bij Natuurslagerij Koeman kunt u rekenen op 157vlees van echt Waterlandse runderen. deze zijn 100% gegarandeerd vrij van anti-biotica en groeihormonen. De runderen lopen vrij in het Waterlandse landschap en hebben prima eigenschappen.

Voor meer informatie zie de pagina 'onze filosofie'.

 

We betrekken de runderen uit de Schermer en Middellie.

Hiervoor ontving Natuurslagerij Koeman in 2011 en 2013 diverse prijzen.

 

 

 

varkensvlees

varkensvlees

100% SKALgekeurd varkensvlees van het Hollandse Landvarken gefokt in het oosten van Nederland bij Bon Vivant www.scharrel-vlees.nl

 

lamsvlees

lamsvleesLamsvlees uit de Beemster

 

kalfsvlees

kalfsvleesKalfsvlees eten mag weer!! Natuurslagerij Koeman heeft kalfsvlees van Jan Vrolijk. De dynamische veehouder zocht én vond een manier om met zijn ijzersterke, Hollandse melkkoeien aan een toenemende vraag te beantwoorden: diervriendelijk geproduceerd kalfsvlees. In Etersheim staat de boerderij De Klaverhoeve van Jan en Annette Vrolijk. In de mooie polder Zeevang hebben ze een veebedrijf dat sinds 1990 op organische wijze werkt met mens, dier en natuur.
De vrolijke dieren groeien zo diervriendelijk mogelijk op, dit betekent met veel ruimte, met hoorns, met kalfjes bij de koe en zonder Antibiotica, zonder krachtvoer en zonder hormonen. Voor meer info: www.klaverhoeve.com
www.klaverhoeve.com

 

kip

kipOnze kipproducten zijn van de ultieme scharrelboerderij 'Landhoeder' (100% EKO keur) altijd ouder dan 3 maanden en de maisscharrelkip is altijd ouder dan 2,5 maand, zonder gebruik van anti-biotica. Onze klanten komen speciaal voor deze kwaliteitskippen uit de verre omgeving. Wij leveren zowel hele kippen als delen.

Ook nu in het assortiment: de Biologische soepkip.

 

wild

Een uitgebreid assortiment wild. zoals haas, hert, konijn, struisvogel, wildzwijn en wilde eend.

 

paard

paardNatuurslagerij Koeman heeft een klein assortiment paardenvlees, maar kan u altijd op bestelling leveren.